Komplexní realitní služby | toprealservis.cz

Prodej nemovitosti bez realitní kanceláře.

Prodej nemovitosti bez realitní kanceláře. | toprealservis.cz

Datum vydání článku: 17.05.2023 10:15
Autor: Rostislav Šťastný

Rozhodli jste se pro prodej nemovitosti, ale nechcete prodej realizovat prostřednictvím realitní kanceláře? Pak je tento článek určený především vám.

Přicházíme s nabídkou nové služby, abychom vám poskytli kompletní podporu a profesionální služby při prodeji vaší nemovitosti, a to bez nutnosti využití kompletních služeb realitní kanceláře.

S naším unikátním balíčkem služeb vám nabízíme možnost řídit celý proces prodeje nebo pronájmu sami, ale s plnou podporou a odborným know-how našeho realitního makléře.

Co vám nabízíme:

  • PŘÍPRAVA 

Kompletní příprava prodejních nebo pronájemních podkladů: Náš tým zkušených realitních expertů vám pomůže s přípravou všech důležitých dokumentů a podkladů potřebných k prezentaci vaší nemovitosti. To zahrnuje vytvoření atraktivního popisu nemovitosti, vypracování profesionálních fotografií a plánů a prověření nemovitosti na legálnost a skryté vady.

  • STRATEGIE 

Naši odborníci vytvoří pro vás ideální strategii prodeje, která zvýší šance na úspěch. Budeme brát v úvahu aktuální tržní podmínky a specifika vaší nemovitosti, abychom dosáhli co nejlepších výsledků.

  • DOPORUČENÍ A KONZULTACE 

Naši realitní specialisté vám poskytnou doporučení ohledně správného postupu a nejlepších praktik pro prodej vaší nemovitosti. Budeme vám k dispozici prostřednictvím telefonu, aby vaše dotazy a připomínky byly vždy zodpovězeny.

  •  ALL INCLUSIVE  

V rámci naší služby nabízíme také možnost All Inclusive, kde zajištěním PENB, kupní smlouvy a úschovy spolupracujeme s našimi prověřenými partnery. To vám umožní mít celý proces prodeje pod kontrolou a přitom si ponechat klid a jistotu v zajištění nezbytných dokumentů.

  • UNIKÁTNÍ ŘEŠENÍ WIN - WIN

S naším balíčkem služeb pro samostatný prodej nemovitosti získáte profesionální zpracování inzerce a odbornou podporu za minimální náklady. Jsme tu, abychom vám pomohli dosáhnout co nejlepších výsledků a usnadnili vám celý proces. 

 

Neváhejte nás kontaktovat a my se rádi sejdeme s vámi osobně, abychom vám představili detaily naší nabídky a odpověděli na vaše dotazy. Společně můžeme dosáhnout úspěšného prodeje vaší nemovitosti.

S úctou,

Toprealservis

Kontakty

Sídlo: Denisova 263, Pražské Předměstí, 566 01 Vysoké Mýto

Email: info@toprealservis.cz

Tel.: +420 774 724 404

Tel.: +420 739 930 171

IČ: 14244365

DIČ: CZ14244365

Sociální sítě

© 2024 TOPREALSERVIS s.r.o.

Vytvořil: Dominik Šmotek | Mapa webu