Komplexní realitní služby | toprealservis.cz

Hypotéky pro mladou generaci

Hypotéky pro mladou generaci | toprealservis.cz

Datum vydání článku: 19.03.2024 09:54
Autor: Rostislav Šťastný

Pokud jste mladí a stále váháte s krokem k vlastní nemovitosti, je čas zaujmout pozici. Úrokové sazby se ustálily a nejspíš už se nebudou rapidně měnit. To znamená, že příznivá doba pro koupě bytu či domu je na spadnutí.


Česká národní banka neplánuje výrazné změny v úrokových sazbách až do konce roku. To znamená, že hypoteční úvěry zůstanou relativně dostupné. Dokonce od začátku letošního roku banky už nemusí striktně kontrolovat poměr vašeho dluhu k ročnímu příjmu, což znamená, že i když jste v minulosti neuspěli, teď je šance na získání hypotéky.


Zájem o hypotéky roste a odborníci předpokládají, že letos se celkový objem nových hypoték bude pohybovat kolem 160 miliard korun. S poklesem úrokových sazeb také stoupne zájem o refinancování hypoték. Jen si dejte pozor na novou legislativu, která může zkomplikovat změnu banky během fixace.


Celkově se očekává, že trh s nemovitostmi se obrátí. Nejlepší možnost pro nákup bude pravděpodobně hned na začátku roku, kdy se na trh vrátí mnoho kupujících, což zvýší ceny nemovitostí.


Pokud máte v plánu koupit si vlastní bydlení, je čas jednat. Specialisté realitní kanceláře Toprealservis vám rádi pomohou se zorientovat na realitním trhu a získat vysněnou nemovitost. Jejich odborníci vám poskytnou potřebné informace a poradí vám s každým krokem na cestě k vlastnímu domovu. Buďte připraveni využít příležitosti, kterou současný trh nabízí, a začněte plánovat svou budoucnost s jistotou a spolehlivostí ještě dnes.

Kontakty

Sídlo: Denisova 263, Pražské Předměstí, 566 01 Vysoké Mýto

Email: info@toprealservis.cz

Tel.: +420 774 724 404

Tel.: +420 739 930 171

IČ: 14244365

DIČ: CZ14244365

Sociální sítě

© 2024 TOPREALSERVIS s.r.o.

Vytvořil: Dominik Šmotek | Mapa webu